Sider

søndag den 31. august 2014

Må jeg præsenterer Yvonne

I har jo flere gange set mit 60'er kjole mønster i fuld vigør. Og efter som jeg rydder op i krearummet og prøver at sy mig igennem, nåede jeg til dette stof. Jeg har haft det længe - det er gamle gardiner jeg har købt eller fået et ukendt sted fra...
Jeg vidste de skulle bruges til noget lidt fantastisk, så her er Yvonne: Min skønne kjole. Så meget pang som den kan trække!!

Og her kan I se stoffet helt tæt på.


Mønstret har jeg efterhånden syet en del gange. og jeg elsker det mønster. Jeg er vild med mine store sputnik lommer, og jeg kan lide snittet som er meget flatterende og stadig enkelt.

Jeg ved jo at der kommer flere kjoler af samme snit - men for mig er Yvonne alligevel en ener. Hun er så pang at jeg endnu ikke har haft hende på... Det kræver altså lidt selvtillid at have hende på på nyt job...

Men jeg glæder mig til at have hende på til en ganske særlig dag. Det bliver skønt!

Hvad er din modigste ynglings kjole?

Solhilsner
Stine

fredag den 29. august 2014

Gode intentioner

om at blogge og sy mega meget...
Men der er sket så meget andet. Hvis du følger mig på IG, kan det være du allerede ved alt det her... men måske har du ikke fat i det hele?

Mandag d. 18/8 skulle jeg starte i virksomhedspraktik - jobcentret var ret direkte... og jeg trængte også til at gøre noget andet end at sidde her. Det er næsten et år siden jeg sidst var i praktik (i soul shine)...

Første dag på job var nem - møder, skemalægning... Jeg skulle være støttelærer i 4.klasse...
På vej derfra blev jeg kaldt til jobsamtale på et vikariat jeg havde søgt, så jeg måtte starte tirsdag med at fortælle min kontaktperson, at jeg skulle gå tidligt, da jeg skulle til samtale... han blev ret oprørt og begyndte at snakke om mit linje fag i dansk som andetsprog og en mulig stilling. Men jeg tog afsted til jobsamtale - mulige stillinger er cirka lige så gode til at få en ud af ledighed som iværksætterkurser (og jeg joker helt vildt)

Nå, samtalen gik fint. Og en time efter havde jeg job. Jeg havde aftalt med min kontakt person på praktik stedet og skolen som ville give mig vikariatet at jeg skulle afslutte min praktik om onsdagen, hvis jeg fik jobbet.
Så onsdag morgen mødte jeg op på praktik stedet for at sige farvel og tak for tilliden. Min kontaktperson tog mig med på kontoret og tilbød mig så den her mulige stilling som en ret fast, men tidsbegrænset stilling - som ville blive fast under forudsætning af at de fik nogen der havde brug for dansk som andetsprog.... også næste år - 85% stilling, og lige det jeg gerne ville...

Så slog jeg til. Tættere på, mere fast og deltid. Ringe til vikariat og sige nej til alligevel og så lave skema, aftaler og så havde jeg job.
Jeg har netop afsluttet min første uge.
Og jeg er død træt!
Det mærkelige er at det er en anden træthed. Jeg når ganske enkelt mere når jeg skal på arbejde, fordi jeg er oppe i gear. De næsten to år jeg har tilbragt hjemme, har jeg kunnet udskyde, gøre en anden dag og så videre. Jeg har næsten ikke blogget...

Men jeg håber at tilbagevenden til normal, kan ændre på mange ting. Jeg glæder mig til en normalisering og fast rytme i min hverdag.

Og jeg er vild med at bruge mine kompetencer igen. Jeg underviser i dansk som andetsprog basis undervisning. Jeg har kun 3 elever, en rumænsk pige som har været her 8 måneder og to polske piger som lige er kommet og hverken kan dansk eller engelsk - ikke et ord. Spændende arbejde. Hvordan kommunikerer man uden sprog? Hvordan lærer man ord uden sprog?

Men jeg håber I skal høre mere til mig... Og jeg har syet en masse... mon ikke jeg kan få vist noget af det?

God weekend i blogland!
Solhilsner
Stine