tag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post8692884734468851096..comments2023-10-22T10:07:06.709+02:00Comments on strikkelas: Syltestine... Eller nu er det jordbærtid!!Stine Vasardhttp://www.blogger.com/profile/11054017494665416212noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post-79888236289949997082013-07-11T22:58:18.361+02:002013-07-11T22:58:18.361+02:00Jeg lavede selv syltetøj for første gang sidste år...Jeg lavede selv syltetøj for første gang sidste år og var helt overrasket over, hvor nemt det egentlig var :o)<br />Hvis du er til lakrids, så prøv jordbærsyltetøj med anis.<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09065998392337321705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post-46780302468618811832013-07-10T23:02:30.083+02:002013-07-10T23:02:30.083+02:00Mums - og ja sjovt og nemt - det opdagede jeg i gå...Mums - og ja sjovt og nemt - det opdagede jeg i går hvor jeg for første gang lavede solbærsyltetøj af høst fra egen have - bestemt ikke sidste gang, og skal helt klart prøve med andre ting også ;)<br /><br />SmilKarina Vikihttps://www.blogger.com/profile/15151828387895563984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post-29189954652412947652013-07-10T22:36:12.220+02:002013-07-10T22:36:12.220+02:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Kokjohttps://www.blogger.com/profile/04421334244662620453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post-2610821162439997172013-07-10T22:35:56.286+02:002013-07-10T22:35:56.286+02:00Prøv med citrongræs, vanille og ingefær.Prøv med citrongræs, vanille og ingefær.Kokjohttps://www.blogger.com/profile/04421334244662620453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post-83517143905444325462013-07-10T19:55:00.163+02:002013-07-10T19:55:00.163+02:00sjovt hvordan man pludselig tænker - hey jeg skal ...sjovt hvordan man pludselig tænker - hey jeg skal da sylte :) <br /><br />Her er der lavet rabarbersaft og rabarbergrød ( næsten som min mormor lavede den. ) <br /><br />Har forsøgt med marmelade sidste år, men et blev for sødt, men har i de mindste skrevet det i opskriften, så hvis jeg prøver i år, bliver det med mindre sukker :) Anettehttps://www.blogger.com/profile/07604846302735999734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6567553834834464416.post-64714261748962270102013-07-10T19:40:22.549+02:002013-07-10T19:40:22.549+02:00Jeg har lige lavet rabarbergrød, desværre havde je...Jeg har lige lavet rabarbergrød, desværre havde jeg ingen fridage mens hyldeblomsterne var der, så da jeg endelig havde tid til plukning, var blomsterne væk. Pyt, så må jeg forsøge mig med hyldebær-saft til efteråret. Om vinteren laver jeg altid citrusmarmelade, når der er sæson for billige citrusser - en stor portion der holder hele året, for det er kun mig selv der spiser den på ostemad :-DLiMaSuPihttps://www.blogger.com/profile/02031381696243604650noreply@blogger.com