Sider

tirsdag den 28. juni 2011

Så er der gang i kreativiteten!!

Sommerferien er startet her i huset - og det betyder KREA!!! Eksamen er overstået og skolen lukket - nu skal jeg bare skabe skønne ting. Jeg er startet med at få Lisbeths sweater færdig (jeg håber du kigger med i det svenske, du kære) - mangler bare lige at sy snorerne ind og vaske den, så maskerne falder lidt på plads, så skulle den være klar. Jeg havde jo håbet at Lisbdeth skulle bærer den allerede nu i de svenske skove, men ak...jeg løb tør for garn fredag eftermiddag som hun skulle afsted fredag nat...så vi drak mojitoes i stedet for at strikke. Men nu er den altså færdig:
Se lige de skønne stjerner:

Håber snart at kunne bringe et billede med sweaterens eger kvinde i....
Men allerede er et nyt strikkeprojekt på pindene: Min anden kollega Anne skal være farmor en gang i november...og den vordende mor skal have et lille stykke babytøj så hun kan glæde sig til det der kommer - så jeg er atter igang med at strikke body-stocking. På pind 2½...ikke noget der går stærkt kan jeg sige, men i det blødeste, tynde uld...Billed følger

Ud over strikkepindene har symaskinen også fået en tur: Jeg skulle jo holde tale for mine kære piger, da de skulle gå ud af skolen, og syntes at det fortjente en ny kjole....Og så havde jeg en udsalgsrest fra stof og stil...i det smuk havblå...Se bare hvad det blev til:Kjolen kan jo ikke gøre for at modellen trænger til at tabe sig et par gram om arme og mave... og det sker jo helt sikkert inden længe. Er super glad for kjolen som er enkel men i den gode sådan næsten 50'er stil...og jeg elsker denne længde. Tror jeg bliver nødt til at lave en mere hverdags agtig kjole i retrostof...og måske også en i jersey uden lynlås...
Men først skal der laves sofa i Karls værelse - for nu  begynder vi rent faktisk at bruge lidt tid derinde...og sofaen mangler virkelig noget i ryggen (hvor der KUN er træ) - men heldigvis tog Rasmus med mig i Ikea OG i SS og hjem bragte disse smukke stoffer (og en hel masse andre skønne ting, som jeg håber vil vise sig i opsyet tilstand her på bloggen snart):


Så er det bare om at komme igang. God Krea/solskinsdag til alle i blogland!

1 kommentar:

  1. Nøj hvor er den sweater bare blevet flot! - Og superfedt med petrolfarvede stjerner. Lisbeth må da blive lykkelig! :-)
    Jeg er også vild med dine stoffer... ;-)

    SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!