Sider

fredag den 16. august 2013

Blondes do have more fun? Beslutninger#1

Nå, de der beslutninger? Jo altså, lige midt i sommerferien bestemte jeg, at nu måtte det være nok. Nu har den hæslige depression og stress sygdom stjålet 9 måneder af mit liv. Nu ville jeg dælme være rask! Ikke mere frustration og gråd og håbløshed! Der måtte være en vej ud. 9 måneder- det samme som det tager at skabe et barn med sin krop- på den tid burde jeg vel kunne lime et liv sammen af de gamle stumper! Så jeg bestemte mig! Nu var det nok. Her skal det måske nævnes at jeg fortsat er i medicinsk behandling, men jeg er fast besluttet på at det ikke skal være et livsvilkår for mig resten af mine dage! Jeg er glad for min medicin. Ville ikke have undværet den i denne vinter! Men nu arbejder vi mod rask, medicinfri Stine.
Og som det er med sådanne beslutninger, så havde jeg brug for at det kunne ses! At jeg var på vej et andet sted hen nu!! Da jeg var aller mest trist i februar og lige havde fået min medicin, blev jeg rødhåret... Som jeg jokede med, var alle de andre depri typer rødhårede, og jeg ville ikke være udenfor. Bevæggrunden var dig den samme som nu. Jeg havde brug for at se anderledes ud, når nu alt var anderledes inden i.
Og derfor lyst nu. Det har taget et par afblegninger, og skal måske have mere- lidt tisgult er det i hvert fald... Men er den usminkede mig:Som prøver at se naturlig ud! Klar til med jernvilje at kæmpe mig tilbage til liv, arbejdsmarked og parforhold uden krampegråd!
Tak til alle jer som med dejlige kommentarer har været med så langt! Er i klar til et nyt kapitel?
Solhilsner
Stine
- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Det er et nyt look - med det gå-på-mod er jeg sikker på, det nok skal gå skide godt :)

  SvarSlet
 2. Søde Stine - jeg er SÅ klar til at følge med i dit nye kapitel :) Knus!

  SvarSlet
 3. Sejt gået, Stine - du skal nok klare den!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Ej, et dejligt indlæg, Stine. Du er så sej. Og jeg hepper med dig hele vejen i det nye kapitel. :D

  Kram.

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!