Sider

torsdag den 29. august 2013

Om at sylte og bage....

Jeg troede det ikke for blot et par år siden. Men jeg elsker at sylte... Og bage!
Og i år udvider jeg sortimentet med henkogte tomater a'la fru Plum, og stegte squash i olie. Jeg har endnu ikke smagt på sagerne, da de lige skal have et par dage at trække i. Men de dufter!


Hvad har du i dine sylteglas??
Solhilsner
Stine
- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. De tomater må jeg da lige lurer på - ser viiiildt lækkert ud ;) glæder mig så meget til næste år hvor vi meget gerne skulle have et drivhus, så vil jeg også i gang med sylteglassene ;)

  Og pøj pøj med din store beslutning, så sejt gået :) jeg har selv været nede og bide i græsset pga angst stress og depression for et lille års tid siden og kan stadig mærke det lurer i baggrunden til tider når jeg ikke passer på mig selv og arbejder med det, måske jeg også lige skulle lure på den med kosten - for jeg spiser ALT for meget brød og pasta, ret tankevækkende hvis det kunne være en medårsag :)

  Smil

  SvarSlet
 2. Opskrift på tomaterne ligger på nettet...
  Og jeg er sådan lidt holistisk! Naturligvis påvirker vores kost den kemiske balance i vores hjerne... Prøv det !
  Og så tror jeg at det følger os resten af livet...
  Tak for din søde kommentar.

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert ud! Jeg får helt lyst til at prøve selv. Tror kun at jeg har syltet en gang....så tak for "sparket", der findes da ikke noget bedre på en efterårsdag :-)
  Dejlig fredag :-)

  SvarSlet
 4. Lækkert. Det er bare skønt at være i køkkenet - selv har jeg kreeret hyben/fersken kompot med vanilje og citron idag.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Mhh det lyder virkelig lækkert!!

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!