Sider

onsdag den 26. februar 2014

Noget kreativt på bloggen - min skønne nye sweater!

Ja,ja - det er lang tid siden der har været noget på bloggen! Jeg har virkelig travlt. Det fortæller jeg om en anden dag! Det er travlt på den gode måde, så det gør ingenting. Det er spændende og jeg glæder mig til at dele det med jer.
Det sidste lange stykke tid, har jeg strikket på flere projekter. Og nu er et af dem blevet færdigt. Imellem jul og nytår forelskede jeg mig i en Nørgaard Sweater. Men selv på tilbud kostede den 700... og så meldte jeg mig til blog-udfordring om ikke at købe tøj... Men jeg måtte stadig selv lave det. Og så tænkte jeg at hvis Mads N kunne, så kunne jeg nok også.
Og så gik jeg igang med at regne. Jeg har taget udgangspunkt i en kjole jeg strikkede for snart mange år siden. ( måske har jeg aldrig vist den på bloggen???) Den sidder nemlig rigtig godt foroven, og var også mit eget mønster.
Og så fandt jeg på mønster, hvilket også var sjovt.
Garnet er Kamgarn fra Grønhøj Garnlager og kanterne er Tusindfryds skønne uld, som jeg fik i en goodiebag engang til et blogtræf.
Jeg kommer til at bo i denne sweater - ingen tvivl om det!!Og selvfølgelig er lyset lidt ringe, og de er taget med telefonen - men altså jeg kunne ikke vente!!
God dag i blog-land
Solhilsner
Stine

5 kommentarer:

 1. Din er da endnu flottere end butikkernes! Og nu er jeg glad for, at jeg ikke købte den, for jeg var også ret vild med den - og ikke prisen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den super fed. Og for pokker den sidder godt på dig. Kan godt forstå hvis du skal bo i den det næste stykke tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Den er lige til vask...Men snart tør...
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 3. Hvor er den lækker. Og den klæder dig jo rigtig godt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!