Sider

torsdag den 6. februar 2014

Undskyld mig!! Hvad skete der lige med slankeindlæggene???

Jeg er ikke røget af kuren. Jeg er ikke holdt op med at gå eller træne eller lave yoga. Jeg er på! MEN mit fokus har ændret sig. I takt med arbejdet på min nye blog (som jeg jo har sammen med skønne Karin - tjek den ud HER ) har jeg nogen virkelig værdifulde snakke om kropsfornemmelse, mad og selvværd. Om at trække vejret og komme helt ned i kroppen.
Det første vi gør i denne verden er at trække vejret - og det er svært, men livsnødvendigt. Hvordan kan det så være at vi glemmer det? Hvornår holder vi op med at trække vejret helt ned i maven og vende tilbage til roen og mærke os selv?
Hvornår blev vi så optagede af at være nogen, at se ud på en bestemt måde, at veje det rigtige, at blogge det rigtige, at sige det rigtige, at være en perfekt mor, at vi glemte at mærke efter hvad der var det rigtige for os? Hvornår tillod vi andre at sætte vores normer og dikterer hvad der var rigtigt?
Så selv om jeg spiser og træner og går, så er det med et andet sigte. Jeg vil have det godt!! Og jeg vil ikke veje eller måle mig de næste par uger! Jeg vil prøve noget nyt. Jeg vil prøve at mærke efter. Det nye jeg tester er: Hvis vi nu passer på os selv. Får rigtig god mad, der mætter og nærer. Får luft og ro. Får tid til at sidde og lade tankerne falde til ro. Trækker vejret helt ned i maven. Kan vi mon så ikke nå det samme som når vi stresser rundt og har ondt af os selv fordi vi har travlt og har det dårligt? Kan vi så ikke mærke at det måske ikke er sukker cravings vi har i sofaen kvart over 8, men længsel efter indhold, nærvær eller måske søvn? Hvis vi nu øver os kan vi så ikke tune ind på krop og sjæl på en mere hensigtsmæssig måde?
Det tror jeg!!! Og jeg vil prøve.
Velværet! Nærheden! Det er detr der skal stå i centrum. Lige midt i min vejrtrækkende kerne! Og ikke badevægt og målebånd.
Det betyder ikke at den dovne slaphed indfinder sig. Men det betyder at jeg gør det for roen, mætheden og velværen! Og ikke for kilo og centimeter!
Så foreløbigt ingen slanke indlæg. Hvem har egentlig sagt at vægttab er sådan et ideal i sig selv. Ro i hovedet er da så meget mere efterstræbelsesværdigt!!! Måske kommer der indlæg om hvordan jeg har det. Men ellers håber jeg der kommer nogen fede kreaindlæg! For det giver da sjæle ro. Og tak for alle jer, der har heppet på mig. Arbejdet fortsætter, og jeres kommetarer har været en skøn motivator. Og dem er jeg glad for - men nyt fokus! Her står jeg! Og jeg skal på rejse med mig selv til mit indre! Så meget federe end ned i vægt.
God dag til jer alle derude.
Solhilsner
Stine

5 kommentarer:

 1. Jeps,det må være det det hele handler om:0)
  skøn dag til dig med ro og nærvær:0)
  kh Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde!
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Sådan Søs! Jeg tror du har fat i noget rigtigt der!

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!