Sider

onsdag den 14. maj 2014

Jagten på den perfekte nederdel

Jeg har længe søgt efter den perfekte nederdel. Jeg behøvede egentlig ikke sy den selv. Faktisk måtte den meget gerne købes... men jeg har bare ikke kunnet finde en. Jeg ønsker mig en nederdel, der kunne syes i kraftigt stof - denim, jernbanefløjl osv. Den skulle have gode lommer, vidde, lynlås, linning og der skulle kunne sættes et bælte i.
Jeg kan jo godt lide et retro-udtryk, så jeg forestillede mig sådan en nederdel, som vores mor havde på i 70'erne til sweater, tørklæde om håret og gode træskostøvler.
Jeg har ledt og ledt - men intet fundet! ØV!
Jeg har prøvet at lave en mellemting ud fra forskellige mønstre... men det lykkes altså ikke!
Nu må jeg gå mere videnskabeligt til værks. Jeg vil filme have sådan en nederdel!!
Så nu prøver jeg altså at lave mit eget mønster.
Jeg har en bog om at lave mønstre. Det må kunne lade sig gøre.

Jeg viser lige de foreløbige forsøg:Måske ligger et af problemerne i at jeg er ret ringe til at måle mig - og at målene ændre sig HELE tiden. det er som om det mål jeg tager stramt om taljen bliver til alt for stor om hoften sekundet efter - altså mens jeg syr. Og det er altså ikke så godt! Jeg bliver lidt vanvittig af det. Jeg har syet ca. 7 nederdele de sidste par uger. Og en af dem - den på nederste billede - falder IKKE af når jeg går. Dejligt!!
Og EN er så stram så jeg skal spænde mavemusklerne hele dagen - måske skulle jeg sælge den? den er blevet ret fin.
Nå! Men nu går kampen ind i en hel anden fase! Jeg gør det fandme selv! Laver det lorte mønster der skal stopper jagten og give mig tusind skønne nederdele i de næste år.
Sæt igang!!
Solhilsner
Stine

3 kommentarer:

 1. Du er sej! og utrolig vedholdende ;-) jeg tror jeg havde givet op efter 7 forsøg ;-)
  Hvad er det for en bog du bruger? jeg har selv været rigtig glad for winifred Aldrich: metric pattern cutting - den går frem efter et gundmønster og så med tilretninger! Hvis det med målene snyder dig, kunne du jo evt lave grundmønsteret efter en standard størrelse - altså den nu normalt bruger.
  Det skal nok blive godt :-) Glæder mig til at se det færdigt resultat :-)
  Mvh
  Karin

  SvarSlet
 2. Den sidste er helt fantastisk :) men ved præcis hvad du mener, jeg søger efter nøjagtig det samme men kan simpelthen ikke finde det, har bare ingen anelse om hvordan jeg selv skulle gribe det an.

  SvarSlet
 3. GO GO GO for it.... Er sikker på du kommer i mål med et perfekt mønster til din krop. Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!