Sider

lørdag den 21. juni 2014

KJOLER - KJOLER - KJOLER!!

Den sidste uge har bare stået i KJOLERNES- tegn. For jeg har virkelig produceret! I morgen drager jeg på marked. Det er første gang jeg skal afsted med min kjoler og jeg glæder mig. Jeg skal sælge i Meljgade i Århus (nr 48 c - i baggården - hvis du nu skulle have mulighed og lyst til at komme)

Det med kjoler er gået stærkt. Fra en uskyldig kommentar på IG om hvorvidt jeg skulle sælge kjoler, til rigtig god karma og et flow jeg aldrig har kendt magen til - og den dejligste støtte - og nu skal jeg afsted.
Jeg har lavet et kjole koncept, vor jeg har syet 9 udstillingskjoler i forskellige størrelser. Man kan ikke få en kjole med hjem fra marked i morgen. For det er ikke mine kjoler - det er JERES!!!
Jeg har ikke lyst til at masseproducere. Jeg har lyst til at give kvinder deres tøj tilbage!
MINDRE MODE - MERE KVINDE!
Jeg vil at vi igen skal bestemme hvad vi synes er pænt - i stedet for at lade en mode industri afgøre hvad der er smart i år. Det kan vi faktisk godt selv afgøre.
Og jeg vil opfordre til at man går i det der er rart og som man selv godt kan lide i stedet for at fokuserer på om man har den rigtige alder, om man har "ben til lårkort" om ens mave passer til den slags kjoler osv. Jeg vil tilbage til at kvinder har det på de har lyst til og holder af den krop de er i - UDEN AT SLÅ SIG SELV I HOVEDET HELE TIDEN!!
Og så skal vi selv have lov til at bestemme. Ikke mere: gul er farven i år. For hvis man nu elsker blå, så skal man jo ikke have gul. Så derfor er kjolerne her til inspiration, men når du bestiller en så er det i den farve og med de detaljer du godt kan lide!!! Det er sådan jeg vil have det. Det er Sputnik Kjoler - men som med køkkener er det også DIN - en Anna, Christina eller Stine. Og det glæder jeg mig til!

Og Sputnik Kjoler er første skridt. Der kommer flere og jeg glæder mig. Jeg brænder for det her. Og jeg har nydt at sy hver eneste af de følgende kjoler med netop dette for øje. Jeg håber i kan have lyst til at følge med på facebook (søg på Sputnik kjoler). Jeg ved at I sikkert syr selv, de fleste af jer, der følger med her. Så det er ikke for at få kunder, jeg siger det. Jeg håber I har lyst til at følge med og tage vores kroppe og tøjet tilbage!
Og måske lade jer inspirere og give mig feedback og gode råd også. Og så er der billed spam! Scroll ned hvis du ikke orker at se kjoler i lange baner:


Nu hænger de på tøjstativet. Jeg har målebånd og snakketøj klar, og jeg glæder mig til at vise mine kjoler frem.
Og så vil jeg jo gerne hører hvad I synes?
Kan I lide kjolerne?
Solhilsner
Stine

4 kommentarer:

 1. De er SÅ skønne! Håber du får et godt salg. Og ja - man skal bare kaste sig ud i det! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine. Jeg er helt vild med den første kjole og den med de sort/ hvide cirkler ❤️

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig godt koncept, du har der, og kjolerne er meget, meget skønne

  SvarSlet
 4. Hvor er du sej Stine! Superskønt og gennemtænkt koncept - lige efter dit hoved og med dit fantastiske engagement og syn på kvinder. Rigtig flotte kjoler du har fået syet.
  Jeg havde desværre frygtelig hovedpine og småsyg i søndags - og ærger mig over, at jeg ikke kunne komme forbi og hilse på dig. Det må blive en anden gang!
  Bedste tanker herfra - Christine*

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!