Sider

fredag den 4. juli 2014

Modeshow- wow! Jeg gjorde det!!

Jeg har holdt modeshow! Jep - vel har jeg så.
I går mødte 5 skønne modeller - kvinder i mange aldre og alle størrelser og typer op for at vise mine kjole - MINE KJOLER - frem.
Bare det at samle alle de kjoler jeg har syet, var en stor oplevelse! Pift! Hvor var det vildt!

Jeg har arbejdet sammen med Trangbæk, som er en møbel og designbutik i Viborg om arrangementet. Betina som står bag biksen er en skøn dame - og jeg skal nok lave et indlæg om stedet snart. Hvis du kommer forbi Viborg skulle du helt klar tjekke det ud - der er så mange fine ting!!

30 damer var samlet ud over modellerne, og rigtig mange prøvede kjoler og et par stykker købte... FOR FEDT!!!
At se så mange kvinder i mine kjoler. At snakke om kjoler og kjole drømme - at opleve overraskelsen når det gik op for kvinderne at her - hos mig - kunne de selv bestemme! Helt selv - farve, form, længde, detaljer - deres kjoler!!
Og min egen glæde over at se hvordan folk hoppede i kjolerne og fandt stor glæde ved at prøve dem.
Kommentarer som "hvor er den rar" - "hvor føler jeg mig godt tilpas" - "den står på min ønskeseddel" og "sikke nogen farver" er gemt i mit hjerte.
 Jeg er bange for at jeg bare er lidt oppe og køre! Så derfor får I det der taler mere end tusind ord: Billedspam - hvis du ikke gider at dvæle i kjoler og modeller, kan du stoppe her:

14 kommentarer:

 1. ej hvor sejt og det ligner nogle fine kloler du har lavet :-)

  SvarSlet
 2. Masser af dejlige billeder - fedt det gik godt. Det er også nogle fine kjoler du syer.

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder, der tydeligt viser en skøn stemning og glade, smukke kvinder med 'Barm, buler og baller' ;-) Og hvor er din egen kjole også bliver skøn! Hvor er jeg glad for at høre! at du havde en dejlig oplevelse og du fortjener al den ros du har gemt i hjertet!
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 4. Skønne kjoler, du har syet, jeg kan godt forstå, der er rift om dem

  SvarSlet
 5. Lækre billeder og hvor er det dejligt at se at du syr til alle kvinder og ikke un dem med standardmål...det skal du nok få succes med :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med det! Og hvor er det fedt, at det er kvinder i alle størrelser - og ikke kun en str 34. Jeg synes, det er nogle super skønne kjoler.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Hvor er det godt gået! Og hold da op hvor er det nogle skønne skønne kjoler du syr! Jeg syntes også at det er super fedt, at du syr til alle mulige forskellige kvindetyper- og kroppe! :-)

  SvarSlet
 8. Ærgrer mig over at jeg ikke kunne deltage for det ser ud til at have været en fantastisk aften fyldt med dine skønne og farverige kjoler. Håber, at det er et arrangement du kan finde på at gentage.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 9. Det må være en fantastisk oplevelse, at se andre kvinder i dine kjoler. Fedt fedt fedt.

  SvarSlet
 10. Smukke smukke kjoler og kvinder

  SvarSlet
 11. WoW
  Dejlige damer og dejlige kjoler!
  Jeg kan godt forstå, du er stolt og overvældet :-).
  Godt gået!

  Kh Maj

  SvarSlet
 12. Hvor fantastisk! Og hvor ser det bare det bare hyggeligt ud :) er vild med den kjole du selv har på - så fedt stof ;)

  SvarSlet
 13. Stine du er SÅ SEJ!!!!! Sikken et tilløbsstykke og ja mega cool at der nu er kvinder der går rundt i DIT design.

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!