Sider

søndag den 31. august 2014

Må jeg præsenterer Yvonne

I har jo flere gange set mit 60'er kjole mønster i fuld vigør. Og efter som jeg rydder op i krearummet og prøver at sy mig igennem, nåede jeg til dette stof. Jeg har haft det længe - det er gamle gardiner jeg har købt eller fået et ukendt sted fra...
Jeg vidste de skulle bruges til noget lidt fantastisk, så her er Yvonne: Min skønne kjole. Så meget pang som den kan trække!!

Og her kan I se stoffet helt tæt på.


Mønstret har jeg efterhånden syet en del gange. og jeg elsker det mønster. Jeg er vild med mine store sputnik lommer, og jeg kan lide snittet som er meget flatterende og stadig enkelt.

Jeg ved jo at der kommer flere kjoler af samme snit - men for mig er Yvonne alligevel en ener. Hun er så pang at jeg endnu ikke har haft hende på... Det kræver altså lidt selvtillid at have hende på på nyt job...

Men jeg glæder mig til at have hende på til en ganske særlig dag. Det bliver skønt!

Hvad er din modigste ynglings kjole?

Solhilsner
Stine

1 kommentar:

  1. Kæreste Stine, jamen jeg synes faktisk at jeg er ret modig i mine kjolevalg eller valg af stoffer til disse. Bliver for tiden enormt inspireret af Margot kjolerne, hendes leg med farver og print sidder lige i skabet og giver mig lyst til at skille mig ud fra mængden..

    SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!