Sider

torsdag den 23. april 2015

Me Made May

For snart lang tid siden skrev jeg om Me-Made-May. det er en blog event, som naturligt nok kører i maj. Jeg tænker det er perfekt til at komme godt igang med at blogge igen... Også selv om I nok har set mange af de håndlavede, hjemmesyede dele før... Det er ok.
Man kan "melde sig til" HER hos "so, Zo..." hvor der også bliver forklaret om konceptet. Tilmeldingen er din egen. Det er ikke en konkurrence eller noget med at presse sig selv til at sy en masse (selv om det er svært at lade være...). Det handler i bund og grund om at bruge det vi allerede har syet, og måske til at udfordre os selv på hvad vi godt kunne tænke os at gå i eller sy. Læs indlægget ovre ved So, Zo.., hun er ret sej...

Her er mit løfte (som er en del af gamet - sæt dig selv et mål):
 'I, Stine Vasard with the blog strikkelas.blogspot.com, sign up as a participant of Me-Made-May '15. I endeavour to wearat least one home-made item everday and at least one two-piece a week for the duration of May 2015'

Jeg vil altså gerne udfordre mig selv til at have hjemmesyet tøj på hver dag og derudover gerne øve mig i at gå i nederdel og bluser (og finde dejlige blusemønstre). Det er min udfordring.
Skal du være med og hvad skal dit løfte være? Jeg har tilføjet en knap øverst i højre hjørne her på bloggen med et lækker "Me-Made-May"-logo. Knappen kan hentes ved at følge ovenstående link til tilmeldelses-indlægget. Vær med og udfordre dig selv.

Og lad være med at stresse over det. Det er for sjov. Og for at bruge det vi laver. 

Solhilsner
Stine

1 kommentar:

  1. Hvor skønt at du er med Stine, glæder mig til at følge dig :) Jeg har ikke kendt til Me Made May tidligere, så jeg glæder mig til at se det.

    SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!