Sider

tirsdag den 9. februar 2016

Og pludselig var det 2016

Ja, jeg sad for over et år siden og lovede mig selv at jeg skulle være så meget mere på bloggen. Og det hjalp bare ingenting. Tiden gik. Og arbejde, og nyt arbejde, og så fyring...

Faktisk har jeg haft 3 job inden for det sidste 1,5 år. Og hver gang brænder jeg ud. Jeg kan ikke holde til det.... Faktisk har jeg nu læst så meget om emnet stress, at jeg er ret sikker på at det ikke var det jeg havde tilbage i 2012-13. Jeg havde ikke stress - jeg var udbrændt. der er forskel. Stress kræver ro. Masser af det. Men så kan du langsomt vende tilbage. Jeg kan ikke. Jeg er kronisk træt. Mit imunforsvar er ødelagt og jeg kan mærke alle de steder hvor min hjerne ikke længere fungerer. Jeg bliver aldrig den samme, og jeg begynder langsomt at prøve at forestille mig et andet liv. Ikke som hende jeg kender, men som hende jeg nu er. Det er hårdt og jeg tager babyskridt...

Men jeg syr en masse - og har lavet en ny facebookside Mrs. V's Fabulous Fabric Circus. I kan se den her, hvis I har lyst til at lurer med. Det er dejlig terapi for mig og helt på mine præmisser, hvilket vist er det eneste jeg kan holde til i øjeblikket.

Der ud over er der sket andre utrolige ting. Min store dreng Rasmus er flyttet hjemmefra og blevet 18, hvilket satte mange tanker igang. Om at blive ældre. Han er næsten lige så gammel som jeg var da jeg blev gravid med ham.

Og så er jeg gravid. Ja, jeg er ikke 20 (38 for at være præcis), men det gør ikke lykken over flere børn mindre - tværtimod!! Og fælles med min skønne Bamse. Det er så dejligt. Jeg skal føde i starten af august, og det kommer nok også til at fylde lidt...

Og så fortsætter jeg. Med at hele. Og jeg tror jeg finder en form på bloggen, så jeg kan blogge videre. Jeg har tænkt rigtig meget på bloggen. Skulle den have nyt navn, eller skulle jeg helt holde op? Men nej! Jeg elsker blogland. Jeg vil så gerne vække det til live, så jeg gør endnu et forsøg!! Jeg håber der stadig er nogen bag skærmen. Vil I med ind i det nye år, selv om jeg er lidt sent ude?

Det kan være bloggen ændre sig lidt - jeg føler der er flere og flere ting jeg har brug for at sige, som ikke kun er kreative. Jeg håber I vil læse med.

Dejligt at skrive igen!
Solhilsner
Stine

4 kommentarer:

 1. Kære Stine.

  Sikke noget med den udbrændthed. Det lyder ikke godt. Jeg sender dig en masse varme tanker og knus.
  Og jeg følger med!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tanker og knus og for at du stadig læser med!

   Slet
 2. Søde Stine! Det er så hårdt - det der med at sørge over at man har mistet den man var. Jeg forsøger hver dag at finde mig tilrette i, at jeg måske ikke bliver den gamle Tina igen - men det er så hårdt, når man nu egentligt godt kunne lide den man var.

  Jeg håber du finder din egen måde at få det godt på igen. Jeg har også læst en maaaasse om stress - og når det står på så lang tid kan det fucke for vildt med vores hjerner :( Jeg tror på at tid gør godt - og at man skal tage de små skridt helt i sit eget tempo, og helt på sin egen måde.

  Stort tillykke med graviditeten <3

  Mange kram og tanker fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ord og tillykke! Det tager bare lang tid... nogen siger at det tager lige så lang tid at blive rask, som det tog at blive syg... I mit tilfælde mangler jeg vist en 3 år... så halvvejs... håber jeg. Det er nemlig pisse hårdt at skulle affinde sig med en ændring af sig selv, som man bare ikke selv har bestemt!! Og finde ud af hvem denne nye mig er...Dejligt du læser med!! Jeg vil tilbage!

   Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!