Sider

onsdag den 26. oktober 2011

elefantbukser

På den famøse krea-dag i Århus, fik jeg også lavet disse bukser:
 Og nej, jeg havde ikke lige et strygejern ved hånden...så de er altså lidt krøllede. de er syet i denne skønne farve grøn fløjl...Og der er elefanter på de påsyede lommer, hvorfor karl kalder "elefant-bukser" (selv om det er lidt svært at forstå fordi elefant hedder "kakakant"...
Er rigtig glad for dem, selv om jeg skal ændre lidt på mønstret til  næste gang, så de bliver lidt højere bagpå. Mønstret er egentlig fra Elsebeth Gynther...men jeg retter altid lidt på den...Og butt-crack med ble mås er altså ikke min favorit.
De næste skal være i blød denim med egern på lommerne (har nemlig været i stof 2000 - og de egern der er bare så lækre!!). Meeeen - må nok hellere sy mettes kjole først... tror jeg!

4 kommentarer:

 1. Er det mon bare mig eller... Jeg synes faktisk, at de er vildt seje med det lidt krøllede look... Jeg tænker en unge, der elsker at være udendørs i mosgrønne krøllede bukser ;) Back to nature, så at sige...
  Tak for din kommentar på indlægget vedr. Frejas snue. Det er nemlig bare så synd for hende... Lige nu ligger hun og pruster inde bag sutten og vågner nok i panik inden længe... Snøft..
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Tak søde Line! det er jo lige præcis sådan en dreng jeg har - og bukserne bliver ALDRIG strøget!!
  Håber din lille guldklump snart får det bedre!

  SvarSlet
 3. Og så kom jeg lige susende forbi din blog... super inspirerende! Melder mig som fast læser!
  Og så er du fra Randers ligesom mig :-)

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!