Sider

onsdag den 19. oktober 2011

Så kom der endelig et billede på bloggen

Længe, åh....så længe! Har jeg ønsket at få et profilbillede på bloggen... Hvorfor har det dog taget så længe spørger du? Ja, det skal jeg da gerne sige dig. Ganske kort tid før jeg fandt på at blogge, havde jeg langt gyldent hår...Langt til mit liv og tykt som en løvemanke. En fredag morgen stod jeg imiddlertid ud af badet og tænkte: Nu gider jeg fandme ikke tørre det lort mere. Og så gik jeg til frisøren og fik det hele klippet af. Først til page, men 4 dage efter helt super kort. Og jeg trængte. Trængte til noget andet, noget nyt og alt det der. Men... jeg er jo kvinde! Og jeg måtte jo fortryde.... og det gjorde jeg. Og selv om det kun tog frisøren 45 min at fjerne min hår pragt, så tager det altså lidt længere den anden vej! Og det venter jeg på. Og da jeg først havde fortrudt, syntes jeg naturligvis at manken var forfærdelig grim (det behøver I virkelig ikke kommenterer på), men nu synes jeg altså at der er gået FOR lang tid uden et billede. Og håret skal nok vokse, og så kommer der et nyt billede! Men altså - sådan ser jeg ud!

5 kommentarer:

 1. Du ser da skøn ud! - Og nu har jeg jo endnu ikke set dig med langt hår, så jeg synes det korte klæder dig rigtig godt..
  Tak for kigget :-)

  KH

  SvarSlet
 2. Jeg synes du ser sporty og frisk ud.. Og den historie du fortæller ligner min egen.. Mit hår er bare kommet ud igen.. Jeg fortrød osse.. Godt det kan gro ud igen..:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Tak for de søde kommentarer... måske er det sundt for mig at lærer lidt tålmodighed...

  SvarSlet
 4. Enig med de andre - skønne billeder :-)

  SvarSlet
 5. Ajjjjjj, jeg har lige været samme tur igennem...mit hår nåede kun til midt på ryggen - og jeg stoppede ved pagen, men JEG VIL HAVE MIT HÅR TILBAGE, for jeg fryser!!!!!!! Men du ser altså brand-godt ud med det korte hår: meget ung, frisk og sporty :-D
  Kh Karen

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!