Sider

fredag den 1. november 2013

Soul Shine - mit praktiksted - kom med inden for!

Som lovet kommer her et indlæg om mit pragtfulde praktiksted.
Midt i hjertet af Århus ligger jo Latiner kvarteret. Og her i en baggård i Graven 24b ligger Vintagebutikken Soul Shine.
Kate, som ejer stedet, er min praktik-kontakt-person. Det er et lille, personligt og helt særligt sted.
Jeg fik jo praktikpladsen, da jeg skrev både her på bloggen og på Facebook. Jeg tænkte at utraditionelle mennesker (jeg tælle mig selv som sådan) kan/skal bruge utraditionelle metoder, når de søger arbejde/praktik/udfordringer.
En gammel bekendt skrev til mig, at jeg skulle skrive til Kate. Og det bestemte jeg mig for at gøre. Nogen gange fortæller Universet dig noget - giver dig et spark eller et hint, og jeg følte at det var noget jeg blev nødt til at undersøge...
Jeg skrev til Kate, og fik den mest positive mail tilbage. Fuld af glæde og begejstring. Vi mødtes og der er slet ingen tvivl om at vi har en særlig kemi, og kan udrette noget sammen.
Jeg har nu været i Soul Shine 3 uger og i denne uge er jeg oppe på 20 timer!! JUBIII! Jeg elsker det arbejde jeg gør og filosofien bag.
Derfor tænkte jeg at jeg ville fortælle alle jer skønne kvinder om projektet - måske I kunne få lyst til at kigge forbi, eller like os på Facebook, eller følge den splinternye blog, som er gået i luften i dag...

Soul Shine er jo en vintagebutik. Der sælges kun kvalitetstøj, som er mere end 20 år gammelt og virkelig fedt retro tøj.
Men ud over det åbenlyst fede i at slå sine folder et sådan sted, så er det et fantastisk godt og vigtigt projekt. det der arbejdes for er at skabe en ny form for arbejdspladser. Et sted hvor sensitivitet er en styrke og individualitet kan plejes i et helbredende fællesskab. Ideen er at ens job ikke skal være en stress-faktor, men i stedet personlighedsudviklende og berigende.
Sikke en ide!! At vi ikke skal helbredes af de få timer vi kan skrabe sammen hjemme, men at hele vores liv skal blive en enhed.
Soul Shine er en blanding af professionelle mennesker, der er vant til at arbejde med rådgivning og den menneskelige psyke, frivillige og mennesker ansat på særlige vilkår. De fleste har været berørt af mental sårbarhed og vi arbejder alle på at skabe et nyt arbejdsmarked, hvor den sårbarhed kan ses som en gave. Netop fordi vi er sensitive kan vi jo mærke ting - og reagerer hvis vi får plads.
Jeg elsker at være her. Jeg indgår i mange forskellige roller - lige nu mest som PR-chef, men forhåbentlig kommer der fede fonde og støtter det gode projekt snart - så jeg kan blive her... Og måske være med til at åbne værested og systue i samarbejde med folkekirkens nødhjælp... Kan man forestille sig noget bedre?? Et sted der (endelig!!!) kan rumme alle mine facetter! Jeg elsker at være her...
Er I ved at dø af misundelse? Det kan jeg godt forstå.
I får lige en billed spam af det skønne sted:


Hvis du synes ideen er god, vil du så ikke hjælpe mig og projektet ved at like os på Facebook, og måske melde dig som læser på vores nyåbnede blog: her

14 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fedt at læse sådan et indlæg. Det lyder som et helt fantastisk sted og fede rammer. Jeg er så glad på dine vegne og håber inderligt at du kan finde en måde så du kan blive der. Tror du vil være et godt parti at have sådan et sted. Tror snart jeg skal planlægge en tur til Århus med tid til at snuse om de efterhånden mange omtalte steder i Århus her i blogland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du gøre!! Der er både kage og kaffe i cafeen - og masser af fedt retro tøj...
   Og tak for de søde ord...
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 2. Det lyder da virkelig som om du har fundet stedet for dig. Jeg bliver simpelthen så glad indeni, når jeg læser det. Jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så godt!! Kig ned forbi ved lejlighed...
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 3. Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg blir af at læse dit indlæg : ) lyder som det perfekte sted for dig og fedt fedt initiativ med sådan et sted - jeg MÅ altså snart en tur til Århus og besøge de skønne butikker ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver du nødt til!! Det er bare så skønt et sted... Håber vi ses!
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 4. Det både lyder og ser ud til du har fundet et super godt sted.Det kan gang godt betale sig at lede lidt utraditionel for at finde nettop "dit" sted:0)
  God weekend.
  kh Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Tænke lidt ud af boksen...

   Slet
 5. Tillykke med dit pratik sted.. Både mine børn og jeg handler der når vi er i Århus... Kendte bare ikke baggrunden - jeg kan li alt det du fortæller.. Så fedt..Håber du får lov at blive og det ender i et reelt job:0)
  Kh Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk jeg så dig derned i min første uge... håber vi ses igen... Måske kunne du tænke dig at lave et blogindlæg om butikken - det ville være rigtig skønt... Tjek også gerne bloggen på soulshineaarhus.blogspot.dk
   solhilsner
   Stine

   Slet
 6. Årh hvor cool. Både Soul Shine - men bestemt også din begejstring og glæde. Tak for din indlæg Stine : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme... Dejligt at du læste med
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 7. Åh der har jeg været, det er bare klasse med sådan en butik. Jeg købte en taske hos hende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har støttet et godt formål... Kom snart igen!
   Solhilsner
   Stine

   Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!