Sider

torsdag den 29. december 2011

Hvad der sysles med

Åh, der sker meget andet end flytteudsalg i det lille hjem. Da julegaverne var ude af døren (og jeg glemte at tage billeder, men modtagerne har lovet at forsyne mig med nogen snarest...) begyndte jeg at tænke på den nært forestående flytning (om 3½ uge...piv). Og så måtte jeg jo igang...jeg har virkelig brug for at gøre dette sted til MIT, til noget helt andet end det jeg havde... og måske går jeg lidt over stregen...men det er under disse omstændigheder helt ok, synes jeg. Hjemmet her har været meget "pænt" - træ og beige og hvidt og sådan...så nu skal der FARVER PÅ TOSSEN!
Jeg har fået de gamle reoler - dem af fyrretræ, som jeg ganske vist havde med ind i det forliste forhold - men som jeg også fik af min morfar, da jeg blev 9 (og det var faktisk ikke igår...) så de så ikke så godt ud mere - men maling hjælper jo på den slags ting....Hvad synes I?(og undskyld for billedkvaliteten..det er jo mørkt HELE tiden...)


Ja, ja, blå, lilla og gul kan faktisk godt passe sammen synes jeg...
Nå, men altså et hjem uden en mand, må jo blive et hjem med puder - jeg har ikke haft puder sådan rigtig før...slet ikke i sofaen... og jeg tænker at de skal være hippi-retro-agtige...og jeg ville gerne lærere at hækle.


 Og så gik jeg igang...og af et "jomfru-projekt" at være er jeg godt tilfreds...skal købe pude til montering i morgen...Alt sammen rester - så jeg rydder op mens jeg boligindretter - multitasking, girls...
Og endelig...sengetæppet...man skal jo have to - og jeg tænker manden får det gamle, så jeg har en undskyldning for at lave et nyt...Jeg har bestemt at forsøge mig med et farvekoordineret tæppe - hvis det går an...har altid bare kørt for vildt i alle farver, men jeg tror jeg prøver at holde mig til grøn/orange tema - en blanding af nye og retrostoffer... når man siger orange og retro kommer der jo også lidt brun i det...og her er firkanterne, som jeg endte med at rive...måtte opgive både at klippe og skære..nu må vi se, men det ser lovende ud:

Stofferne er både nogen af dem jeg fik fra Line, og en anden giveaway for lang tid siden...og rester og sådan...
Og så en fin grøn kant... glæder mig til at komme igang...
Nå, men det sysles der altså med her. God aften i blogland
Solhilsner
Stine

8 kommentarer:

 1. God ide med lidt farve og fornyelse :) Synes det ser rigtig flot ud og det bliver garanteret et superhyggeligt hjem (med puder!) - hæklenålen ser du ud til, at have godt styr på, så jeg tænker bare på om ikke de knopper/greb på skufferne der skal have en tur? Prøv lige at se Trines (søshesten) http://trinesoehest.blogspot.com/2010/08/hklede-grebknopper-i-action.html hun har en lille DIY derinde :)

  SvarSlet
 2. Jo, der skal klart ske noget med grebene - jeg håber at få råd til porcelænsgreb...for det kunne altså bare være fint...helst nogen med lidt farver der matcher...Tak for linket!

  SvarSlet
 3. Tjekkede lige grebene hos sø-hesten - det er da dem jeg skal have!! Så kan de jo få lige den farve jeg vil! TAK!

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet en fin reol - og hyggeligt med både hæklerier og patchwork. Er sikker på at du nok skal få dig et dejligt, varmt og farverigt hjem, der giver liv og glæde i tilværelsen.

  Godt Nytår Stine :-)

  SvarSlet
 5. Gu´ skal der knald på!!!
  Det ser godt ud! Elsker farverne - og dit mod til dem :-)
  Ønsker dig en rigtig dejlig weekend!

  SvarSlet
 6. Tak! har brug for lidt vilde farver...

  SvarSlet
 7. hvor er din reol bare flot:)

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!