Sider

søndag den 11. december 2011

Lines kugler....

Min seneste kreation har været bestillingsarbejde...
Line efterlyste en strikker, som kunne hjælpe hende med at få strikkede julekugler - og det var da alt for sjovt til at jeg kunne sige nej! Jeg meldte mig promte - og har de sidste dage eksperimenteret med de strikkede sager. De er MEGET nemme at strikke. kræver kun ret og absolut INGEN hjernevirksomhed før montering - LIGE hvad jeg havde brug for!!
Og man kunne strikke dem af rester - og det var jo bare helt perfekt. Monteringen krævede sig...skulle de på foam-kugler eller "rigtige" kugler?? Jeg prøvede lidt af hvert - men de skal så AFGJORT på rigtige kugler. Strikket er ikke helt tæt og foam er jo ikke super smukt... (jeg ved godt at foam i dag hedder noget Fancy, men for mig er det foam)Altså fire rigtige kugler i røde nuancer, som ritter frem mellem maskerne...Jeg er selv godt tilfreds og håber Line bliver det samme, når hun får kuglerne i morgen!
(Læg lige mærke til mit REMA-kuo i baggrunden - voksjuledug...så godt når man skal lehge med ler, men alligevel er lidt forfængelig med sit hjem)
God søndag til blog-land

7 kommentarer:

 1. Ej hvor er de fine! Men selv en simpel strikkeopskrift kan få mig til, at gå kold - så måske skal jeg bare bestille nogen ved dig til næste jul ;-)

  SvarSlet
 2. @Lotte - opskriften ligger gratis på Lines blog (link ovenfor) men ellers skal du til en 8 cm i diameter kugle slå 21 masker op på pind fire med strømpegarn (eller lignende) og strikke retstrik 72 pinde. Luk af og træk snoren i enderne gennem maskerne, så du laver en tube - put kuglen i og sy de lange ender sammen uden på kuglen - FÆRDIG!! det er virkelg ikke svært
  @Karina: Ja, det må du da. Jeg kan godt nå flere inden jul i år...:-)

  SvarSlet
 3. Har desværre ikke noget, at hænge dem på i år Stine, men næste år skal vi altså have et lille juletræ :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare fine Stine!

  Tusind tak for dit besøg i dag - og kære Stine, jeg havde slet ikke læst dine sidste indlæg.

  Bedste tanker fra mig - og du er meget velkommen her i Århus N., hvis du har lyst til kreahygge eller bare en kop kaffe :-)

  SvarSlet
 5. @Frk. Turkis: Tusind tak. det er så dejligt at blive mødt og favnet! Og sikke en fin stand du havde!

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!