Sider

fredag den 6. maj 2011

Lidt børnetøj fra februar, marts og april

Jeg har strikket i mange år efterhånden. Jeg strikkede som barn, jeg strikkede især da jeg gik på efterskole, men har i en 5-6 år været med i en dejlig strikkeklub, hvor vi deler opskrifter og hjælper hinanden. Derudover deler jeg kreativiteten og opskrifter og gode råd med min veninde karin, der bl.a. har bidraget med opskriften til denne skønne børnesweater:
Opskriften er tror jeg er fra et firma der hedder Gepard (ret mig endelig hvis jeg tager fejl) og her er den strikket i garn fra Sandnes - Duett - dejlig blødt bomuldsgarn... Lige til en forårstur i haven. Den er nemt strikket i lutter ret fra halsen og ned. Det går ret stærkt på pind nr. 4 og man kan jo selv lege med mønstre og farver.

Men hvis det nu er lidt køligere, så får den lille knag Karl altså denne skønne trøje fra Sys Fredens bog "Børnestrikket" på. Aldrig har man da set skønnere hippi-unge!!

Denne er strikket i Naturuld fra fandangos butik i Munkegade (fandango.dk). Dette er for mig strikke himmelen, og alt hvad jeg ser er skønne trøje, huer, kjoler og vanter...Dejlig betjening og små kære ting til os strikke gale.. Denne her sweater er fantastisk, og trods halsen meget nem at få over hovedet på de små. Man kan selvfølgelig vælge en lidt mindre hals... Min dreng har ikke noget imod den. Elsker uld!!

Og så tænkte jeg at I lige skulle have et smugkig på den fine vest fra Rasmilla.dk. fra sidste indlæg. Så langt er jeg altså nået nu - men så kommer vanskelighederne: at strikke mønster fra vrangsiden. Jeg er helt forvirret og synes pludselig at to farver måske er i overkanten... Er der mon nogen, der har erfaring med det? Synes slet ikke jeg kan holde ordentligt på hverken pind eller garn, så hjælp og tips er meget velkomne!!
Men her er altså smugkigget:
Det var vist alt for nu...Tror måske jeg også skal have symaskinen frem snart...måske kan man tage den med på terrassen, når nu sommeren vender tilbage i weekenden.

4 kommentarer:

 1. Hej og velkommen til blogland! Sikke nogle lækre trøjer du har strikket. Jeg strikker ikke selv, men ynder at lokke min mor til at strikke for mig. Tilgengæld laver jeg en masse andet kreativt, du er velkommen til at besøge min blog og kigge med :D

  Jeg glæder mig til at følge din blog!!

  KH Mette Kathrine

  SvarSlet
 2. Velkommen til bloggernes univers. Sikke nogle fine børneting du laver. Jeg glæder mig til at følge din blog - jeg er selv inkarneret strikker....forsøger mig af og til med noget andet, men falder altid tilbage til pindene igen. Du er velkommen til at kigge forbi min blog, som mest handler om strik.
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Velkommen til blogverdenen! Sikke nogle flotte ting du strikker! Det kan vi andre lære noget af!

  Jeg er vild med dit blogdesign! Det ser rigtig godt ud!

  Jeg skriver også selv om bl.a. strik, selvom jeg pt. er i gang med et større hækleprojekt! Dejligt, hvis du kigger forbi :)

  SvarSlet
 4. YEAH! Der er nogen der har set min blog - tak for de søde ord... Kigger forbi jer...

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!