Sider

onsdag den 11. maj 2011

Livas patchworktæppe

Så er barselsgaven til Kristinas lille pige, Liva, færdig. Ideen opstod i fredags over en kop hvidvin - og idag er tæppet altså færdigt. Jeg synes selv det er hurtig levering!
Det er jo som sagt mit aller første patchwork værk...Og jeg synes det er gået over al forventning. Det var nemmere og hurtigere end jeg havde forventet. Jeg endte med at have pladvat mellem de to dele alligevel, som Lisbeth foreslog. Det virkede simpelthen for slap og slasket uden. Men jeg forsøgte mig ikke med spraylim (det koster 129 kr hus min stofpusher...) men syede i stedet.

Er selv godt tilfreds - især med navne/ugle detaljen.

Glæder mig til at give gaven på søndag til mødregruppe.
Tror næste projekt skal være enten
1. færdiggørelse af bluse el. kjole i skuffen...
eller
2. et par hippibukser i denim til Karl - måske med røde kanter...

God krea aften til jer derude!!

3 kommentarer:

 1. Lækkert tæppe! Dejligt hvad sådan en kop hvidvin kan inspirere til ;-)

  KH

  SvarSlet
 2. Hvor er det sjovt at du sparede limen væk - jeg stod i NØJAGTIG det samme dilemma i torsdags i Stof og Stil - DET er simpelthen for pebret!!! så nu er jeg spændt på om jeg kan få mit monster-tæppe samlet på fornuftig vis uden... har du quiltet dit??? Nu er det jo mig der har brug for gode råd ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg quiltede det ikke, men syede en stikning inden for kanten, for at holde det lidt på plads. Nu tænker jeg at det nok ikke skal vaskes 1000 gang...måske tager jeg fejl, men det virkede faktisk som om det lige som klæbede til stoffet, så jeg tror ikke det bliver et problem. Andre på nettet har anbefalet at man quilter. Måske skulle vi bare splejse til limen??

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!