Sider

fredag den 7. juni 2013

Stof pusheri

I går var en svip tur til Viborg. Og inde ved en af mine stof pushere... Fjølner er et sted for kendere(og dette indlæg er heller ikke sponsoreret). Det er sjældent at finde en fysisk stof biks med det udvalg, kvalitet og service, som Fjølner kan levere...
Jeg fik følgende med hjem( og det var svært at begrænse sig):Her det hele samlet.Det lilla velour kommer der mere om... Det er til en hemmelig gave, som sende i dag... Og derfor først kan afsløres senere.Denne skønne kraftige Jersey med brede striber er til kjole til mig. Har ledt efter netop bredt og virkelig sort/hvid... Endelig... Købte til to kjoler... Eller 1 kjole og nogen børne t-shirts... Alt afhængig af den første kjole...Det blå lærred er til sommerkjoler til bonus datteren...Og sidst men bestemt ikke mindst: MARIE hønse stof. Har i flere år ønsket mig en rockabilly kjole med halterneck... Rigtig Rock'n'roll 50'er agtig... Og nu skal det altså være!! Og stoffet her er perfekt! Glæder mig så meget til at sy den!!

Hvor er din yndlingsstof pusher?
God solskins weekend
Stine
- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Min yndlings stofpusher må være lige delt mellem citystoffer i Århus og http://www.shop-020.de/shop-Lieblingsstuecke.html hvor jeg endnu ikke har købt stof, for jeg har SÅ svært ved at begrænse mig :)

    SvarSlet
  2. Kender jo så godt City stoffer... Må lige tjekke den anden ud! Elsker shopping i sofaen!!

    SvarSlet
  3. Marie hønse stoffet, er da bare super fint.

    SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!