Sider

fredag den 20. september 2013

Syltedag

Forleden ryddede jeg op i køkkenet, hvilket betød at jeg syltede en hel del... Vi køber gerne masser af frugt og grønt, men det er ikke altid vi får det spist. Jeg arbejder intensivt på at minimere madspildet, ved at sylte og henkoge det jeg kan...
Her er dagens produktion:
 Æblemos og hyldeblomstsaft - frugter og bær fra legepladsen i Vindum
 Forsøgsmarmelade med druer og blommer - den mislykkedes... mærkelig konsistens og smag... men et forsøg værd
Flere henkogte tomater - mhhhh kom an vinter! Jeg har sommersmag på glas!!

og jeg er jo lidt et egern! Så derfor elsker jeg at have forråd!
Hvad er der i dit vinter forråd?
Solhilsner
Stine

4 kommentarer:

  1. Lækkert - jeg har lavet hyben/fersken-kompot og mirabelle/æble marmelade - det er bare hyggeligt.

    - Anne

    SvarSlet
  2. Lige nu er der: Hyldebærsaft, tomatsovs, tomatketchup, hindbærmarmelade og æblemos. Så jeg føler mig meget husmor-agtig..

    SvarSlet
  3. Faldt lige over din blog (og dine henkogte tomater)!
    Det er så hygsomt med sylterier.... Jeg elsker selv henkogte tomater... Smager bare af meget mere!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din kommentar - og velkommen til. Ja - henkogte tomater er som en lille smule sommer, midt om vinteren...

      Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!