Sider

tirsdag den 21. august 2012

Kære Blogland...

Kære Blogland!
Jeg har brug for jeres råd og erfaringer....
Jeg står for at skulle skifte min gamle ven Jerome ud... Min overlocker...
for nu vil jeg have en der er en der er nemmere at få til at sy pænt... og som kan lave coverstitch...
Vil I ikke nok dele jeres erfaringer... Er det godt at have de to funktioner i samme maskine, eller ville det være bedre at købe to (uha, det lyder dyrt...) Og hvilke maskiner er gode??
Jeg håber på mange gode råd...
Solhilsner
Stine

6 kommentarer:

 1. Uha, kan desværre ikke hjælpe med det der ... men kan sige at jeg måske kunne være interesseret i at lære din gamle ven Jerome bedre at kende, hvis du havde tænkt dig at sende ham videre til salg???
  pøj pøj med at blive klogere på det. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg ganske bestemt tænkt mig... så skriver jeg til dig!!
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 2. Hej Stine. Jeg har undersøgt det på nettet, og næsten alle steder siger folk, at man skal holde sig fra en coverlocker, fordi det er for besværligt at skifte fra én funktion til en anden. Du skal derimod have en coverstitch. Ja det bliver en dyr omgang....Jeg har selv været på udkig og jeg har læst rigtig mange gode anmeldelser af Janome pro. Jeg drømmer stadig. Jeg har en singer overlocker, som jeg er tilfreds med, men det er sikkert ikke den bedste ej heller den dyreste på markedet.
  Jeg håber, at du kan bruge svaret til noget!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg frygtede lige netop det svar... har også prøvet Jerome pro... og den er så lækker... Måske kunne man købe overlockeren brugt... og så spare sammen til coverstitchen?? Tak for hjælpen...

   Slet
 3. Kære Stine

  Jeg har også hørt, at man skal holde sig fra en kombi - man skal hele tiden tråde om. Bernina har en coverstich maskine, som jeg er ret hooked på - når jeg engang får råd. Men spørg også Line fra Xo Ein Ding - hun har en del erfaring med det.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna!
   Tak for rådet!! Jeg må lurer på den bernina - er så glad for min alm. maskine fra dem... Og tror jeg må have to maskiner...
   Solhilsner
   Stine

   Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!