Sider

fredag den 3. januar 2014

ENERGI!!!

At blive raskmeldt og skulle igang med med et nyt kapitel i sit liv - stærkere og mere bevidst :WAUW!!! Det giver mig så meget ENERGI!!!
Jeg glæder mig til at skulle til møder, kurser, prøve nye ting - og finde ud af hvad jeg egentlig kan!!

Og jeg starter lige med mig selv! Før julen og alt dens mad satte ind, var både Lasse og jeg gået igang med at spise efter LCHF (low Carb high Fat)
Jeg startede egentlig fordi jeg altid fik så mega ondt i maven når jeg spiste stivelse (kartofler, brød, osv) Så efter at have prøvet altmuligt, stødte jeg på det her, og bestemte mig til at prøve det. Og for første gang i 20 år havde jeg ikke problemer med min fordøjelse eller ondt i maven. Det var intet mindre end fantastisk. Og jeg tabte mig oven i købet.

Noget af det jeg tager med fra mit sygdomsforløb er at man måske nok alligevel kan hvad man vil. Og nu gider jeg ikke være en mellemtyk trunte mere!! Jeg er sikker på at det kan lade sig gøre, selv om der er røget et par julekilo på.  Og jeg har tænkt mig at bruge bloggen til at holde mig selv lidt fast!! Så hvis du ikke gider læse om mad, træning og vægt, så skal jeg nok markerer indlæggene så du kan blive fri. Ellers er du velkommen til at stjæle og give gode råd (helst i lige blanding). For HERE GOES!!!

Jeg startede i går med at tage billeder af mig selv, lægge julemad, sukker og kulhydrater på hylden og finde min yogamåtte frem!
Så her er gårsdagens billede: Så må vi se hvor det ender!!:

Jeg ved godt jeg ikke er svært overvægtig. Men den der mave, der minder om 4 måned i graviditeten, ik? den gider jeg bare kun have hvis jeg skulle blive gravid igen!

Og for at gå lidt videnskabeligt til værks, så målte jeg mig også:
Jeg er 165 cm høj
I går vejede jeg 74,9

Talje: 80 cm
Hofte: 96 cm
Barm: 96 cm
Lår: 58 cm
Arm: 32 cm

Næsten Marrilyn mål... men ikke det jeg har det godt med.... Mit mål er at veje 66 kg og have lidt mindre mave!

Så nu går det altså der ud af. Jeg søsætter nogen gode ting. Og fælles for dem alle er grundighed, ro og tid. Hvilket er noget helt nyt for mig. Jeg ved at jeg ikke taber mig på 7 uger, at træning er for altid og at alting ikke kan suses gennem symaskinen hvis jeg skal blive glad for det.... Så nu: Stine udgave 2014! Jeg tror hun bliver god!

Solhilsner
Stine

9 kommentarer:

 1. Kæft hvor er du sej Stine!!!!
  Helt filterløs, bare så dejlig som du er. Jeg er med dig og vi er meget ens kan jeg læse. Jeg er 168 høj og vejer 72kg. Min idealvægt er 65kg, jeg er meget tilfreds med 66 :)
  Så går vi i gang!!
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan Libbie!
   Jeg tror også vi er meget ens!! Og jeg glæder mig til også at følge dig! 2014 - here we come!!
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 2. Sødeste Stine.
  Godt Nytår! Jeg synes nu, at du er smuk som du er. Men go girl, hvis det er det du vil. Jeg kender dig, som en, der kan, hvad hun vil og som kan kæmpe så vi andre står og ser forpustet til. Jeg tror på dig. Knus Fra Caris

  SvarSlet
 3. Go girl : )

  Du er for sej altså - tror sku jeg vil følge med på den LCHF kost og træningen ligeså - ved jo hvad det kræver for at holde humør og velbefindende oppe hvor jeg vil have det ; )

  Glæder mig til at følge med i din udvikling - jeg ved du kan ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. JA! kom med!! Det bliver så godt!! Jeg tjekker med hos dig, så det er bare med at komme igang!
   Solhilsner
   Stine

   Slet
 4. Det er sgu sejt gået, jeg vil da følge dig på sidelinien og ønske jeg havde samme viljestyrke som dig. Jeg kunne sgu også godt trænge til at tabe mig 5 kilo eller mere. Men lige pt. så har jeg ikke overskud og motivation til det, så det må vente til senere på året :-)
  I øvrigt skal jeg høre dig om du er interesseret i en strikkeopgave? Jeg er gået kold i en for stor mundfuld og ved du er en strikkehaj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kræver jo lidt overskud - jeg håber du finder det...
   Du kan altid hoppe med hvis energien indfinder sig.
   Skriv mig en mail om strikkeopgaven, jeg er interesseret - stinesegenmail@gmail.com
   og jeg elsker da bare at blive kaldt en strikkehaj! Tak for det!

   Slet
 5. Sikke et dejligt indlæg Stine - fuld af energi og fantastisk gå-på-mod. Jeg tror netop, at det er en god idé, at du bruger bloggen til at fastholde dine mål og få skrevet dine tanker ned.
  Jeg tror på dig og glæder mig til, at tilbringe skønne stunder sammen med NYSTINE! :-)
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!