Sider

tirsdag den 14. januar 2014

Og så sprang tiden!

Lige en lille opdatering!!!
Torsdag fortalte jeg jo at jeg skulle til et spændende arrangement! Og det var jeg!!
Jeg var til netværket Ladys First' netværksmøde om passion. Og det var så inspirerende. Jeg havde min partner in Crime, Karin med. Vi var ude og samle inspiration til det hemmelige projekt. Og det var så fedt at møde alle disse skønne kvinder, som alle havde drive, passion og ikke var bange for både at stå ved det og tale om det!
Så fyldt med indtryk og energi kom jeg sent hjem og kunne ikke sove - og derfor blev fredag lidt anerledes end jeg havde tænk. Her var jeg først i pakke mode, derefter var jeg til pit-stop møde med Pe3a i Århus og snakke om målsætninger i 2014 - et frivilligt og gratis arrangement, som virkelig satte mange sjove tanker igang - bl.a. om at jeg tror jeg skal arbejde med kommunikation... for det har jeg vist et naturligt flair for... og jeg fandt også ud af at jeg har stærke analytiske evner... spændende...

Og så drog jeg på kæreste tur til Løkke. Alle unger afsat. To dage alene med min bjørn. Kun med tid, mad, god tv-serie og sex.... hvorfor er det egentlig at vi aldrig nævner det når vi skriver om weekend ophold med vores hjertes udkårne? Vi skriver hvad vi fik at spise, hvor vi var på museum, hvilke ting vi købte på loppemarked. Men vi nævner aldrig at vi endelig havde tid og ro til at elske. Det havde vi - og det var tiltrængt!!

Så to dagen med at lave ingenting uden børn. Og så en dejlig 3 års fødselsdag hos niecen Diva Liva. Jeg nåede i Bazar Vest i Århus og købe en mega glimmer kjole af det pureste kunststof... desværre nåede jeg ikke at knipse et billede af hende iført den og guld snabelsko, men hun var yndig!!

Og nu skrives der jobansøgninger! Og jeg beder jer alle krydse fingre for mig og ønske mig held og lykke. Og måske ligefrem holde øjnene åbne for gode muligheder??

Håber I alle får en dejlig tirsdag
Solhilsner
Stine

10 kommentarer:

 1. Hej Søs
  Jeg tror du vil være super til at arbejde med kommunikation! Jeg er spændt på at se hvad fremtiden bringer for dig på den front!
  (Lasse virkede da også en anelse "brugt" i søndags..hihi)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi....
   håber du har ret... søger alt hvad jeg kan....

   Slet
 2. Dejligt indlæg Stine. Jeg blev også medlem af et lignende netværk sidste år og det har været SÅ godt for mig. Det lyder som om at du har det godt og har fået fyldt op på ALLE! konti ...

  SvarSlet
 3. Stine, tror bestemt også godt du kunne bruges i noget kommunikation - ikke bare fordi du snakker meget - men fordi du er sådan et åbent menneske der siger hvad du mener og ikke er tilbageholden og genert.
  Held og lykke med ansøgningerne.

  SvarSlet
 4. Endnu et dejligt indlæg med masser af positiv energi - så dejligt at læse om alle de spændende og dejlige oplevelser du har haft de sidste dage. Det er lige dét man har brug for og jeg er sikker på, at du med dit drive nok snart skal finde på noget, som er lige dig :-)

  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det... jeg håber så inderligt at du har ret....
   Knus

   Slet
 5. Jeg krydser fingre og ønsker dig al mulig held og lykke med ansøgningerne - puster lige en masse held i din retning ; )

  Og til forrige indlæg - du ser PISSE GODT UD!!! Man kan tydeligt se at den oppustede mave er væk - hep hep!!! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK!! Hvor er du sød...
   Og jeg prøver lige at fange det held der... og håber det virker...
   SØGER alt hvad jeg kan...

   Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!