Sider

onsdag den 1. januar 2014

Det der nytårsindlæg

Kære Blog-venner!
Tak fordi i læste med i 2013. Sikke et år. For et år siden ønskede jeg mig ro. Og det har jeg fået - på ydersiden eller måske set udefra. Jeg har været sygemeldt hele året. Og jeg har aldrig arbejdet sådan med mig selv. Jeg føler jeg er på vej til at rejse mig og blive stærkere - og det føles godt.
Naturligvis har jeg ikke blogget så meget som jeg gerne ville. Eller syet. Eller strikket...
Men jeg er blevet mere hel.

I morgen skal jeg raskmelde mig. Og jeg glæder mig. Jeg blev sygemeldt omkring 1. november 2012 - og jeg er klar til at blive rask ... også på papiret.

Hvad ønsker jeg for 2014?? Jo, det er skam mange ting. Selv om jeg egentlig er lidt imod nytårsforsætter, så har jeg dog en række håb og drømme for det nye år. Nytårsfortsætter plejer at stoppe når man får lyst til smøger efter sine nytårstømmermænd - dette er ting jeg ønsker for mig selv og min familie!

Jeg VIL være medicinfri, når vi går ud af 2014. Jeg har været glad for min anti-depressive medicin, men jeg er også klar til at trappe ud. når lyset vender tilbage.

Jeg ønsker mig at finde ud af hvad jeg skal være når jeg bliver stor, finde et arbejde mens jeg venter på at finde ud af det, eller allerbedst: finde ud af det og få et arbejde som det. en ting er sikkert: jeg skal ikke være lærer igen - i hvert fald ikke nu.

Jeg vil gerne se min veninder mere. Nogen er der allerede indgået aftalæer med: I år skal vi ses, andre håber og ønsker jeg blot at se mere til, nu da hovedet kan tåle lidt mere.

Jeg ønsker at være en god kæreste. Min elskede bamsebjørn har virkelig båret meget det sidste år. Og jeg ønsker at vise ham hvor meget han har hjulpet mig, og hvor taknemmelig jeg er. At bo med en depressiv må være noget af det aller sværreste.

Jeg vil fortsætte med at spise efter LCHF. Jeg har været væk fra det i juleferien og glæder mig til at vende tilbage i morgen. Og jeg vil gerne tilbage til træning... som har haltet siden oktober... i hvert fald.... Og dette SKAL resulterer i en bedre fornemmelse i kroppen, og meget gerne i et højere selvvværd. Som virkelig har haltet under min sygdom. Jeg glæder mig og er klar til at tage det lidt af gangen (hvilket nok betyder at jeg går alt for hårdt igang).

Jeg vil blogge mere. Og være mere kreativ. For mig selv!!

Og jeg har lige fundet en fed års-udfordring, som jeg nok vil deltage i... den fortæller jeg mere om ved næste blogindlæg... jeg tror jeg bliver nødt til at være med.

Og endelig - denne burde nok have stået forrest: Jeg VIL vise mine børn og bonus-børn at jeg atter har overskud til at være en ordentlig voksen for dem. Især Karl glæder jeg mig til at være sammen med og følge....

Så det er jo ikke så lidt. Sidste år ønskede jeg som sagt ro - og fik det. I år ønsker jeg mig balanceret udvikling. Hvilket man jo i stor udstrækning selv er med til at lave...

Og så vil jeg gerne drøne rundt og læse bloggs, være på instagram (@stinevasard) og være gladere end jeg har været de sidste to år.

Jeg takker igen for at I har læst med.

Og håber at vi skal følge hinanden i 2014 også.

Solhilsner
Stine (som synes det er lidt mærkeligt med et indlæg uden billeder... men sådan er det!)

12 kommentarer:

 1. Ønsker det bedste for dig i 2014 :-) kh Nanna, Stjernepus

  SvarSlet
 2. Åh, det lyder bare så godt Stine. Håber du hopper med på projektet. Jeg glæder mig til at læse med om det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg at jeg gør... Skal lige læse det en gang til...

   Slet
 3. Kære Stine
  Rigtig godt nytår til dig og din familie - og tak for et fint og eftertænktsomt indlæg. Jeg er så glad for at se den tydelige udvikling og ønsker alt godt for dig fremover. Vi skal i hvert fald ses mere - og husk, at du altid er velkommen her.
  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Søde Christine! Håber du og din familie kom godt igang med 2014... og at vi snart skal ses....
   Knus

   Slet
 4. Dejligt indlæg - dejlig at læse. 2014 bliver dit år, det er helt sikkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!! Tror nu også det bliver dit - med den aktivitet du lægger for dagen!
   Knus

   Slet
 5. Hvor er det et dejligt indlæg at læse. Tillykke med papiret på din "nye uddannelse" i livet. Due ruden tvivl blevet meget klogere og det kan du bruge resten af livet. Håber dit 2014 bliver fantastisk - og husk at blive ved med at tænke på dig selv..

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg føler jeg går så meget stærkere ud af dette år!! Og glæder mig til det nye. Og tror altid jeg vil være bedre til at mærke efter!
   Tak fordi du læser med.
   Knus

   Slet
 6. Kære Stine

  Du er sej. Intet mindre. Tak for et hudløst ærligt indlæg. Og for alle dine indlæg i 2013. Jeg ønsker dig et godt og lykkebringende 2014 og håber, at vi blogges ved - og måske endda mødes igen i den virkelige verden.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anna! Vi blogges helt klart ved... Og jeg håber vi mødes!!
   Solhilsner
   Stine

   Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!