Sider

tirsdag den 7. januar 2014

Så starter det der ledighed! Et indlæg med teasere!!

Ja, nu er jeg jo ledig... Og det betyder jo jobsøgning. Det er lang tid siden jeg har været i gang med at søge job, sådan for alvor. Og jeg har måske nok lidt glemt at det er mega hårdt. Det der med at sælge sig selv og finde ud af hvad der skal stå i en ansøgning for at man slipper gennem det berømte nåleøje... det kræver sin kvinde. Men der er et par stillinger, der virker interessante... Så nu glæder computeren og pæren for enden af halsen... Hvad skal jeg være når jeg bliver stor (selv om jeg håber jeg ikke bliver fysisk større end nu)



Nytårsfortsætterne går stadig godt! Især det med at være mere kreativ!! Jeg har gang i et bestillingsprojekt, hvor jeg får lov at lege med pipping - og det er endda mit eget mønster! Lige en teaser til det:
Det er ikke tit jeg syr i sort - men det er jo heller ikke til mig... Tror det bliver rigtig fint, og tror at modellen skal laves i en udgave til mig selv også...

Og så til det mest spændende: Et hemmeligt projekt jeg laver med min kære veninde Karin:
Længe har vi gået med en drøm... flere år... Og i år er året hvor der skal ske noget på den front. For os er det stort... Og jeg håber I vil følge lidt med. Jeg kan ikke røbe for meget... men vi arbejder på et spændende projekt. Og vi bliver begge så glad og stærke af det!!
I går arbejdede vi 5 timer... og grinede og drømte og arbejdede hårdt. Mange nye ting at lære... Og i slutningen af næste uge håber vi at de første ting af projektet kan vises frem... Vil I mon lure med?? det er lige i januars ånd, og det bliver SÅÅÅÅ godt!

Og så glæder jeg mig faktisk til at finde ud af hvordan helse-projektet herhjemme går. Det er DEJLIGT at være tilbage på LCHF og ikke kæmpe med den oppustede mave mere. Jeg kan atter have jeans på uden at dø af åndenød, og det passer mig ret godt. Træningen er kommet i gang. Jeg er startet med yoga, og skal i næste uge igang med at løbe, håber jeg... jeg er jo før kuldsejlet med det projekt, men jeg føler tiden er inde nu....
Og på lørdag kommer næste sundhedsopdatering... men mon ikke i hører lidt om arbejdet med hemmelighedsprojktet og de kreative strømninger i Stines hjerne inden?? Nu skal der lækker frokost til: lammefarsbrød og sprød salat med lækker dressing

God dag til jer alle
Solhilsner
Stine

2 kommentarer:

  1. Nyt spændende projekt, du kan da tro, jeg vil følge med på sidelinien. Husk bare sig til, hvis i skal have hjælp til noget grafisk, så skriver du bare :)
    Glæder mig til at finde ud af, hvad det er :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det fine tilbud!! Og jeg lover dig det bliver spændende!!

      Slet

Bare skriv - jeg elsker en kommentar!!!